Bennys Badekar - Flemming Quist Møller - Bog

Bennys Badekar - Flemming Quist Møller - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
5,16 MB
FILNAVN
Bennys Badekar - Flemming Quist Møller - Bog.pdf
ISBN
8421930077245

BESKRIVELSE

none

Det er en eventyrlig og humoristisk Filmen baserer sig på en billedbog af Flemming Quist Møller fra 1969. På mellemtrinet er det derfor desuden relevant at sammenligne bog og film med... Directed by Jannik Hastrup, Flemming Quist Møller.

Flemming Quist Møller var 1960-61 elev hos filminstruktøren Bent Barfod, men er ellers autodidakt og I 1969 udkom Bennys badekar, der ligesom Jungledyret Hugo (1989) også produceredes som tegnefilm (hhv. Flemming Quist Møller er en dansk forfatter og illustrator, der hovedsagligt har beskæftiget med børnebøger og tegnefilm. Oprindelig uddannet på Bent Barfod Film 1960-61, og autodidakt som forfatter og illustrator. Kaland, fantasy, animáció.

RELATEREDE BØGER