Færøsk Strikkebog - Svanhild Strøm - Bog

Færøsk Strikkebog - Svanhild Strøm - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
10,57 MB
FILNAVN
Færøsk Strikkebog - Svanhild Strøm - Bog.pdf
ISBN
7573448192278

BESKRIVELSE

Dejlig bog.Hurtigt og nem bestilling og hurtig levering.5 stjerner herfra :-)

Endelig er den her: en smuk bog fyldt med opskrifter på de populære færøske sweatre. Strikdesigner Svandhild Strøm og hendes mor Marjun Biskopstø, har ladet sig inspirere af Færøernes Strikketraditioner og samlet de smukke... Færøsk Strikkebog Af Svanhild Strøm → Køb bogen billigt her Mangler du garn til strik næste strikke- eller hækleprojekt? Kortbetalinger bog imidlertid inkluderet i en vedtægt, der beskytter os imod fup online outlets.

5 og er dermed forholdsvis hurtig at lave på trods af mønsteret. Færøsk strikkebog. Færøsk strikkebog er en moderne og rigt illustreret bog om færøsk mønsterstrik, som indeholder 30 strikkeopskrifter til både mænd, kvinder og børn. Osta kirja Færøsk strikkebog (ISBN 9788792949639) osoitteesta Adlibris.fi.

RELATEREDE BØGER