Den Selvforsynende Familie - Bo Egelund - Bog

Den Selvforsynende Familie - Bo Egelund - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
6,12 MB
FILNAVN
Den Selvforsynende Familie - Bo Egelund - Bog.pdf
ISBN
2980837422733

BESKRIVELSE

Fik bogen i fødselsdags gave. En flot og inspirerende bog, meget lærerig og med rigtig mange gode råd og ideer. Skal besøge familien selv og se deres gård, så bogen er et kæmpe gave for mig personligt. Kan varmt anbefales.

kan du komme hjem til Eva Vermehren og Bo Egelund, der på deres lille landsted i Sibirien ved Hundstrup arbejder på at blive 100% selvforsynende med grønt fra... Familien er del af en international græsrodsbevægelse, som vender civilisationen ryggen. I Andrea Hejlskovs netopudkomne bog, Og den store flugt, har hun beskrevet familiens første år i skoven, og det er lanceringen af DET VIL DE: Målet for familien er at blive selvforsynende, men de er endnu ikke... Hvor skal barnet bo? Konfliktmægling.

De har intet fjernsyn, ingen radio, ikke noget køleskab - familien på Sydfyn forsøger at leve fuldstænd...igt selvforsynende og laver fx deres tøj ud af ulden fra deres får. 'Søren Ryge præsenterer: Far, mor og børn' på onsdag kl. © Philip Davali/Scanpix Christina Egelund har været medlem af Liberal Alliance siden 2010.

RELATEREDE BØGER