Avatar - Caspar Eric - Bog

Avatar - Caspar Eric - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
10,42 MB
FILNAVN
Avatar - Caspar Eric - Bog.pdf
ISBN
2277167214256

BESKRIVELSE

none

Den unge dansker hører dog ikke så meget hjemme i hinduismen som i it-verdenen, hvor en avatar er en figur, man kan vælge at optræde som i et computerspil, et alter ego, et andet ... Med Avatar bevæger Caspar Eric sig fra livet mod døden i sin serie af digtsamlinger om den nutidige popkultur, hvor 7/11 og Nike tidligere er udkommet. I Avatar er de otte digte eller suiter baseret på forskellige tekster, udsagn eller kunstværker af og om unge mænd, der har begået selvmord, og som tematiserer melankoli, kapitalisme, kravet om det gode liv og selvmordet. Men Caspar Erics på én gang bombastiske og underligt spage antipoesi hører til syvende og sidst ikke blandt de »nye ting«, jeg vil anbefale nogen at glæde sig over.

Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com. Avatar (bog) af forfatteren Caspar Eric | Lydbøger | Med Avatar bevæger Caspar Eric sig fra livet mod døden i sin serie af digtsamlinger om den nutidige popkultur, hvor 7/11 og Nike tidligere er udkommet. I Avatar Caspar Eric debuterede i 2014 som forfatter med poesi-udgivelsen '7/11'.

RELATEREDE BØGER