Kvinde Bevæg Dig Stærk - Elin Solheim - Bog

Kvinde Bevæg Dig Stærk - Elin Solheim - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
10,14 MB
FILNAVN
Kvinde Bevæg Dig Stærk - Elin Solheim - Bog.pdf
ISBN
6008608727783

BESKRIVELSE

Fantastisk bog, som blev anbefalet af min fys efter hun havde været på kursus med forfatteren. Jeg fik bogen efter at havde døjet med 3 måneders postpartum bækkenløsning, og var interesseret i hvordan jeg kunne bygge en stærk krop igen, på en sund måde. Bogen indeholder fornuftige principper og har svaret mange spørgsmål jeg havde i forvejen, i forhold til hvordan man kan oversætte en god form i fitness centeret til en sundere hverdag med bedre kropsholdning i dagligdags aktiviteter.Stærkt anbefalet!

Det sundeste er, at du bevæger dig så meget som muligt. Som kvinde har du helt naturligt en højere fedtprocent end mænd, og dine fedtdepoter er ud over maven også Træn maven stærk. Motion har generelt betydning for, hvordan fedtet fordeler sig på kroppen - også på maven.

Motion har generelt betydning for, hvordan fedtet fordeler sig på kroppen - også på maven. 4.

RELATEREDE BØGER