Perlesjov - Anja Takacs - Bog

Perlesjov - Anja Takacs - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
10,27 MB
FILNAVN
Perlesjov - Anja Takacs - Bog.pdf
ISBN
6565042611471

BESKRIVELSE

Jeg syntes det er en rigtig fin og inspirerende bog, når først du starter kan man næsten ikke stoppe igen, har lavet mange ting med mine børnebørn, og den er ikke så svær at lave efter

Anja Takacs bogen "perlerier" indeholder nytænkende, sjove og inspirerende ideer til brugen af perler- og perlepladerne. Bogen indeholder motiver helt fra servietringe og luftballoner til hårpynt og nuttede dyr. Perlesjov.

Perledronningen Anja Takacs er tilbage med en sjov, finurlig og kreativ bog med opskrifter, der bruger de perleplader, vi alle kender, på helt nye måder. Anja Takacs Bog - Perlesjov. Anja Takacs Bog - Perlesjov- Find gode tilbud og udsalg indenfor Hama Inspirationsbog,Kreativ leg,Peoples Press,Peoples Press Bog,Perler.

RELATEREDE BØGER