Overvågningskapitalismens Tidsalder - Shoshana Zuboff - Bog

Overvågningskapitalismens Tidsalder - Shoshana Zuboff - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
5,82 MB
FILNAVN
Overvågningskapitalismens Tidsalder - Shoshana Zuboff - Bog.pdf
ISBN
5532831073518

BESKRIVELSE

none

Simple Way to Read / Download Overvågningskapitalismens tidsalder by Shoshana Zuboff in PDF, EPub, Mobi, Kindle eBook and... Shoshana Zuboff betegner fænomenet overvågningskapitalisme og kalder det for en lige så stor omvæltning af den menneskelige tilværelse i dag, som den industrielle revolution var det i det 20. århundrede.

"Overvågningskapitalismens tidsalder" af Shoshana Zuboff er en rystende beretning om digitaliseringens og overvågningskapitalismens negative konsekvenser for de... Den amerikanske socialpsykolog Shoshana Zuboffs kæmpeværk om »overvågningskapitalisme« er allerede blevet en klassiker. "Overvågningskapitalismens tidsalder" koster 400 kr.

RELATEREDE BØGER