Spis Maven Flad - Charlotte Hartvig - Bog

Spis Maven Flad - Charlotte Hartvig - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
5,78 MB
FILNAVN
Spis Maven Flad - Charlotte Hartvig - Bog.pdf
ISBN
9902465801568

BESKRIVELSE

Der er mange gode opskrifter.

Bogen er diætisternes bud på en stensikker vej til en fladere mave og et mindre taljemål - uden at det koster timevis i fitness-centret eller mange kilometer med løbeskoene på. Luft i maven er et helt almindeligt fænomen. Du synker luft hver gang, du enten spiser eller drikker.

Du får indkøbslister, tips, øvelser til at holde... Spis maven flad er diætisternes bud på en stensikker vej til en fladere mave og et mindre taljemål Til inspiration indeholder bogen fotos, tips og erfaringer fra en række kvinder, der har afprøvet Charlotte Hartvigs kostplan og erfaret, at Spis dig til en flad mave er en bog til kvinder mellem 25 og 50 år... Spis maven flad er en bog til kvinder mellem 25 og 50 år - med den nyeste viden inden for dette felt og med et godt og humorisktisk blik for, at vi ikke alle er Diætisten Charlotte Hartvig har tidligere udgivet bestselleren Skrump dig glad og udgav i foråret 2009 den stærkt sælgende Spis dig gravid i... Spis Maven Flad - Charlotte Hartvig - Bog. DKK189,95 DKK179,95 Køb.

RELATEREDE BØGER