Mimbo Jimbo Besøger En Ven - Jakob Martin Strid - Bog

Mimbo Jimbo Besøger En Ven - Jakob Martin Strid - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
10,55 MB
FILNAVN
Mimbo Jimbo Besøger En Ven - Jakob Martin Strid - Bog.pdf
ISBN
3443495825346

BESKRIVELSE

Det er en gave til mit barnebarn på 3 år, der bor i Belgien. Jeg har jo ikke givet hende dem endnu, da min billet hele tiden bliver ombooket på grund af Corona. Men jeg har læst alle tre bøger for hende flere gange. Vi er på WhatsApp hver dag, hvor jeg holder telefonen så hun kan se billederne og hun elsker alle bøger. Og især den, hvor Mimbo Jimbo besøger en ven. Hun er jo vant til at sende mig afsted med flyveren og aflevere kufferten osv. Venlig hilsen Hanne Justesen

Hvad oplever Mimbo Jimbo og Mumbo Jumbo på deres rejse hen over junglen, hvordan hjælper. Bogen er indlæst af Martin Brygmann.

Han ruller sig i mudderet sammen med de store vilde elefanter og bader i den store flod. Mimbo Jimbo siger farvel og tager hjem til sin allerbedste ven Mumbo Jumbo. Mimbo Jimbo og Mumbo Jumbo må tage affære: Vennerne skal reddes, for eksempel er postgeparden frosset til is, og Frede er sneet inde.

RELATEREDE BØGER