Fattig Student - Karen Elene Thorsen - Bog

Fattig Student - Karen Elene Thorsen - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
8,99 MB
FILNAVN
Fattig Student - Karen Elene Thorsen - Bog.pdf
ISBN
6870759661087

BESKRIVELSE

none

Thorsen, bedre kjent som Fattig Student, har hatt en eventyrlig suksess med instagramkontoen @fattig.student etter at hun flyttet til Oslo for å studere i 2017... Karen Elene Thorsen driver instagram-brukeren "fattig.student". Her legger hun ut bilder og oppskrifter av velsmakende hjemmelaget mat, beregnet for et... Karen Elene Thorsen, född 1998, studerar livsstil och folkhälsa på universitetet i Oslo.

Hun har studert markedsføring i Bergen i 2017, og i 2019 studerer hun livsstilsendring og folkehelse på Høyskolen Kristiania i Oslo. Karen Elene Thorsen begynte sin instagramkonto Fattig student for å dele tips og oppskrifter med andre som ville spare penger og samtidig Insta-kjendis og supersparer Karen Elene Thorsen startet instagramprofilen Fattig student for å dele oppskrifter og råd om hvordan man kan spise billig og godt. Nakkekotelett i godt selskap. Fra ukemenyen til @fattig.student.

RELATEREDE BØGER