Zinkdrengene - Svetlana Aleksijevitj - Bog

Zinkdrengene - Svetlana Aleksijevitj - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
4,45 MB
FILNAVN
Zinkdrengene - Svetlana Aleksijevitj - Bog.pdf
ISBN
5742911882948

BESKRIVELSE

none

Her er hendes takketale. Her følger helt eksklusivt et uddrag af første kapitel af årets Nobelpristager Svetlana Aleksijevitj' bog 'Krigen har ikke et kvindeligt ansigt' om de 1 mio kvindelige sovjettiske soldater under Anden Verdenskrig. En bog, som altid har fulgt Katrine i forberedelserne til hendes forestillinger.

Gennem interviews har Svetlana Aleksijevitj givet soldaterne, sygeplejerskerne og mødrene stemme, og det er en helt anden historie end den officielle, de fortæller om krigen i Afghanistan; ubærlige og gribende vidensbyrd om krigens sande væsen og dens konsekvenser for en hel generation. Download Audiobooks by Svetlana Aleksijevitj to your device. Audible provides the highest quality audio and narration.

RELATEREDE BØGER