Undersøgelse Og Vurdering Af Fugt Og Skimmelsvampe I Bygninger - Ole Valbjørn - Bog

Undersøgelse Og Vurdering Af Fugt Og Skimmelsvampe I Bygninger - Ole Valbjørn - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
9,97 MB
FILNAVN
Undersøgelse Og Vurdering Af Fugt Og Skimmelsvampe I Bygninger - Ole Valbjørn - Bog.pdf
ISBN
7070554807036

BESKRIVELSE

none

I undersøgelsen har Gitte Juel Holst gennemgået graden af fugt og skimmelsvamp i 330 børns klasselokaler og værelser i hjemmet. Formålet var at finde ud af, hvilken effekt indeklimaet så ud til at have på børnenes lungefunktion. Væv: Biopsier og sektionsmateriale, derunder hjerteblod og spinalvæske fra sektion.

Fugt i væg og gulv - Продолжительность: 0:44 SKADEteknik v/Bo Johnny Mortensen 153 просмотра. Udfyld venligst den relevante blanket for at ansøge om en vurdering fra Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Hvis du søger optagelse på en videregående uddannelse, vurderer uddannelsesstedet, om din udenlandske eksamen opfylder de gældende krav til karakterer og fagniveauer. Skimmelsvampe lever så forskellige steder i vores omgivelser som fx i pap og papir, på rådnende eller grønne planter, i fugtige byggematerialer og i jord.

RELATEREDE BØGER