Du Er Nødt Til At Flytte Dig - Thomas Wivel - Bog

Du Er Nødt Til At Flytte Dig - Thomas Wivel - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
11,54 MB
FILNAVN
Du Er Nødt Til At Flytte Dig - Thomas Wivel - Bog.pdf
ISBN
5449843645707

BESKRIVELSE

none

Det er karaktermord. Om forfatteren Thomas Wivel var i 1991 med til... Osta kirja Du er nødt til at flytte dig Thomas Wivel (ISBN 9788771900477) osoitteesta Adlibris.fi.

Jeg vil rejse med dig til uventet musik i metroer og blitzende bevægelser. Om forfatteren Thomas Wivel har et omfattende forfatterskab, selvom han endnu flittigt optræder med standup og performance poetry. [Intro] Du nødt til at høre på mig! Du ved ik' en skid! Jeg ville jo bare beskytte dig! [Vers 1: Pede B] Yo, Hun er, Fin til det niveau hvor det virker fjollet På måden må man gå ud fra hun er vir'lig snobbet Sku tro hun var dyppet i pletfjerner Lige til at spise og vi snakker Michelin-stjerner Fuck om jeg rapper... Simon er jøde fra Trondheim.

RELATEREDE BØGER