Skimmelsvampe I Bygninger - Bog

Skimmelsvampe I Bygninger - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
4,14 MB
FILNAVN
Skimmelsvampe I Bygninger - Bog.pdf
ISBN
8895148368772

BESKRIVELSE

none

Skimmelsvampe i bygninger - nidottu, Tanska, 2002. Hvilken kemi er der i rodalon og hvorfor virker rodalon på skimmelsvampe og mug? Fugtskadede bygninger og skimmelsvamp. Ved ombygning af huse løber man også ofte stor risiko for vandskader med efterfølgende vækst af skimmelsvampe, hvis entreprenøren ikke sørger for at sikre byggeriet tilstrækkeligt mod, at der kan trænge regnvand ind. ProtoxSvamp er udviklet som et professionelt middel til brug i bygninger mod bl.a.: Ægte hussvamp.

Page 9: Anvisningen sluttes med en omfatten. Skimmelsvampe er sundhedsskadelige og nedbryder museumsgenstande. ODM og konservator m.speciale i skimmelsvampe ODM og konservator m.speciale i skimmelsvampe Camilla Bastholm tilbyder kursus til dig, der håndterer museumsgenstande og/eller varetager... Er en bygning angrebet af skimmelsvampe, kan det lugtes.

RELATEREDE BØGER