Birgitte Gøye Og Herluf Trolles Bøger - Susanne Outzen - Bog

Birgitte Gøye Og Herluf Trolles Bøger - Susanne Outzen - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
5,27 MB
FILNAVN
Birgitte Gøye Og Herluf Trolles Bøger - Susanne Outzen - Bog.pdf
ISBN
9924906925307

BESKRIVELSE

none

Herluf Trolle og Birgitte Gøyes bogsamling Museum Sydøstdanmark. Der er ikke mange danske bogsamlinger fra renæssancen, og derfor er det særligt interessant med Birgitte Gøye og Herluf Trolles bogsamling, der findes på Museumsinspektør Susanne Outzen fortæller i udsendelsen om samlingen, og det den kan lære os om ejerne og om bøgerne. Are you sure you want to remove Herluf Trolle og Birgitte Göie from your list? Herluf Trolle (1516-1565), Birgitte Gøye (1511?-1574). sidottu, 2016. Osta kirja Birgitte Gøye & Herluf Trolles bøger (ISBN 9788792061058) osoitteesta Adlibris.fi.

Bogen "Birgitte Gøye og Herluf Trolles Bøger" giver et fint overblik over samlingen... Der er ikke mange danske bogsamlinger fra renæssancen, og derfor er det særligt interessant med Birgitte Gøye og Herluf Trolles bogsamling, der findes på... Museumsinspektør Susanne Outzen fortæller i udsendelsen om samlingen, og det den kan lære os om ejerne og om bøgerne. Her husband Herluf Trolle died during 1565 and Birgitte Gøye died during 1574.

RELATEREDE BØGER