Steder - Ken Denning - Bog

Steder - Ken Denning - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
3,65 MB
FILNAVN
Steder - Ken Denning - Bog.pdf
ISBN
5517880180334

BESKRIVELSE

none

Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com. Køb Steder af Ken Denning som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. Ken Denning (født 1957 i Sønderborg) er en dansk billedkunstner.Han har særligt beskæftiget sig med landskabsbilleder. Hans foretrukne medier har været raderinger, tegninger og andre former for grafiske værker, hvor også fotomanipulation har været brugt.

Vi har ikke læst de tidligere Balder-bøger, men det kommer vi til! Bogen handler kort sagt om Balder. Vi får flere af Balders underlige og sjove historier om Balder selv, ... Ligger du inde med en bog, der har stor affektionsværdi for dig, men som er ved at falde fra hinanden, kan det være en rigtig god idé at få den bundet ind.

RELATEREDE BØGER