Sandsnogens Bid - Sidsel Sander Mittet - Bog

Sandsnogens Bid - Sidsel Sander Mittet - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
4,31 MB
FILNAVN
Sandsnogens Bid - Sidsel Sander Mittet - Bog.pdf
ISBN
9185476959270

BESKRIVELSE

none

Hun står bag "Morika"-serien, som er en række fantasybøger til unge. Sidsel Sander Mittet er cand.mag. i dansk fra SDU med sidefag i religion og kønsteori fra Bergen Universitet.

Study danish and religon on University of Southern Denmark, Odense. Sidsel Sander Mittet er rigtig god til at gøre karaktererne levende, ved at give dem nogle kickass personligheder, så selvom man har et stort persongalleri Sidsel Sander Mittet har formået at skrive endnu en tryllebindende bog. På trods af at jeg læste den over flere dage, åd jeg det hele råt, og nød... Sidsel Sander Mittet, author of Bjergtaget - og de blev lokket, on LibraryThing.

RELATEREDE BØGER