Lært - Jørn Fabrin Lund - Bog (Returvare)

Lært - Jørn Fabrin Lund - Bog (Returvare) - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
12,78 MB
FILNAVN
Lært - Jørn Fabrin Lund - Bog (Returvare).pdf
ISBN
9192756395877

BESKRIVELSE

none

Contribute. Bey Jörg Boner Jørn Utzon Karim Rashid Kartell Tecnical Office Kaschkasch Kasper Salto Kazuhide Takahama Kazuhiro Yamanaka Kazuko Okamoto Kenneth Cobonpue KIBISI Kjellander & Sjöberg Komplot Design Konstantin Grcic Koray Ozgen Kranen/Gille Kurt Brandt Lagranja Design Lars Beller... Kommentar / Joacim Lund / For abonnenter. Studieværten Thomas Ravn-Pedersen taler med Jørn Hjorting om programmet, som har kørt i 25 år. Hjorting fortæller lidt om programmet, som i dag har været meget anderledes.

Med stor lydhørhed og sans for at huske de tidstypiske detaljer giver professor Jørn Lund, direktør for Dansk Sprog- og Litteraturselskab, et portræt af sin opvækst i Grenå i 50'erne. Et kærligt portræt af en begavet mor, der var usædvanlig og indimellem 'alt for meget', af en far... Skolen har i de forløbne år været genstand for massiv kritik.

RELATEREDE BØGER