Kongelig Højhed - Thomas Mann - Bog

Kongelig Højhed - Thomas Mann - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
5,85 MB
FILNAVN
Kongelig Højhed - Thomas Mann - Bog.pdf
ISBN
1551175557402

BESKRIVELSE

KONGELIG HØJHED - et lystspil i romanform.Thomas Mann kan siges at være svær at læse. Hans romaner handler om forfald og død, de er lange og kræver tålmodighed.Også Kongelig højhed er skrevet af 'faldets digter', som han er blevet kaldt. Den foregår i et lille, tysk fyrstendømme, der balancerer på fallittens rand. Men det er en perle, en strålende kærlighedshistorie, boblende af ironi og humor side op og side ned.Thomas Mann fik med nogen besvær sin Katja med de sorte øjne, og de blev gift i 1905. Romanen udkom i 1909 og er tydeligvis skrevet på et lykkeligt overskud. Prins Klaus Heinrich får sin borgerlige, amerikanske Imma, også med nogen besvær, og hun har også sorte øjne. Det ender i stort bryllup og fyrstendømmets økonomiske redning.Om Thomas Manns store romaner kan man sige - jeg siger det: Én gang (læst) er ingen gang. Jeg vil helt sikkert læse Kongelig højhed én gang til, og jeg vil glæde mig til det. Det bliver ren lystlæsning.

Du køber et helt bibliotek… til samme pris! sidottu, 2017. Osta kirja Kongelig Højhed Thomas Mann (ISBN 9788702216691) osoitteesta Adlibris.fi.

adlı e-kitabı çevrimdışı okumak, okurken metni vurgulamak, yer işareti... 1614. 496.

RELATEREDE BØGER