Det Politiske Sprog. Nødvendige Løgne, Platheder Og Bullshit - Klaus Kjøller - Bog

Det Politiske Sprog. Nødvendige Løgne, Platheder Og Bullshit - Klaus Kjøller - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
9,26 MB
FILNAVN
Det Politiske Sprog. Nødvendige Løgne, Platheder Og Bullshit - Klaus Kjøller - Bog.pdf
ISBN
9529008716886

BESKRIVELSE

none

Det er jo ikke sådan at man læser en bog, består en eksamen og dermed er færdig med uddannelse. Det er en vigtig bog, der forsøger at holde fast i det liberale, humanistiske menneskesyn, vi nu ikke længere kan tage for givet. Knud Lindholm Lau har skrevet en nødvendig bog om de mange uhyrlige påstande og beskyldninger, der fyger rundt i debatten om indvandrere og flygtninge. De er nødvendige at kende til, hvis du skal lave en god opgave.

Knud Lindholm Lau har skrevet en nødvendig bog om de mange uhyrlige påstande og beskyldninger, der fyger rundt i debatten om indvandrere og flygtninge. De er nødvendige at kende til, hvis du skal lave en god opgave. Du skal lægge vægt på nogle forskellige ting i dit sprog, alt efter om du Du skal ikke selv tage stilling eller argumentere for dine egne synspunkter i afsnittet.

RELATEREDE BØGER