Mere Ledelse - Mindre Kontrol - Marvin Weisbord - Bog

Mere Ledelse - Mindre Kontrol - Marvin Weisbord - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
12,72 MB
FILNAVN
Mere Ledelse - Mindre Kontrol - Marvin Weisbord - Bog.pdf
ISBN
2992223696853

BESKRIVELSE

none

Der kommer ikke nogen og giver dig det, du drømmer om (så er du i hvert fald meget heldig!) - det er dit eget ansvar. Det kan lyde hårdt og det kan være hårdt, men det er meget mere tilfredsstillende at gøre det, du faktisk gerne... Ledelse kan omfatte ulike oppgaver og funksjoner, men sentralt i all ledelse er å ta beslutninger og skape oppslutning om disse beslutningene blant folk i organisasjonen.

En variant af tegnet - ≤ - angiver, at noget er mindre end eller lig med noget andet. Master i offentlig ledelse sætter fokus på de udfordringer, du står overfor som leder. Udvikl dine kompetencer inde for politisk og strategisk ledelse.

RELATEREDE BØGER