Alle Udveje Fører Til Vanvid - Lau Ingemann Vinther Pedersen - Bog

Alle Udveje Fører Til Vanvid - Lau Ingemann Vinther Pedersen - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
4,32 MB
FILNAVN
Alle Udveje Fører Til Vanvid - Lau Ingemann Vinther Pedersen - Bog.pdf
ISBN
8136286220522

BESKRIVELSE

none

Teksterne er præget af dybe sprogbilleder, der samler følelser, stemninger og naturens... Sproget er det centrale i Lau Ingemann Vinther Pedersens arbejde - både som sanger og guitarist i den psykedeliske rockgruppe Fribytterdrømme samt i projekter i eget navn som f.eks. tekstsamlingen "Alle udveje fører til vanvid".

En kompromisløs international sammensværgelse fører til et halsbrækkende kapløb En far halshugges offentligt i den brændende saudiske ørkensol. En berygtet syrisk biotekekspert får skåret øjnene ud på en losseplads i Damaskus. Det opprørende budskapet førte til at sønnen trakk seg fra serien med umiddelbar virkning, og reiste hjem til Norge.

RELATEREDE BØGER