Mit Liv Med Bondelandets Natur - Kaj Sand-Jensen - Bog

Mit Liv Med Bondelandets Natur - Kaj Sand-Jensen - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
9,11 MB
FILNAVN
Mit Liv Med Bondelandets Natur - Kaj Sand-Jensen - Bog.pdf
ISBN
8930024318796

BESKRIVELSE

none

På Bornholm tog skovejeren initiativ til Det Grønne Partnerskab med... Inger Weile på første række sammen med Simon Spies og Mogens Glisgtrup til en premiere på Cirkusrevyen. Foto: Ritzau Scanpix.

Det er spændene og godt fortalt bog, med skarpe iagttagelser, sjove fortællinger og oplevelser, og personer som haft betydning og indflydelse på forfatterens natursyn. http... Kaj Sand-Jensen (født 1950) er professor i ferskvandsøkologi ved Københavns Universitet og tidligere Formidling til en bred kreds finder man i bogen Den Sidste Naturhistoriker (2003) om ikonet Carl I 2017 udgav Kaj Sand-Jensen Mit liv med Bondelandets Natur om sine oplevelser og... Kaj fortæller om hvordan han som 13-årig mødte Martinus for første gang og andre oplevelser ifm.

RELATEREDE BØGER