Kold Krig I Højesteret - René Offersen - Bog

Kold Krig I Højesteret - René Offersen - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
4,61 MB
FILNAVN
Kold Krig I Højesteret - René Offersen - Bog.pdf
ISBN
3424187736235

BESKRIVELSE

none

Frygt for kommunisterne, men primært for at en kernevåbenkrig ville føre til verdens... Rene Offersen understreger, at hverken han eller Jørgen Dragsdahl er bekendt med indholdet af PET-arkivet, men han betvivler alligevel modpartens påstande. - Den langt mere sobre PET-kommission havde adgang til nøjagtig det samme som Bent Jensen, og de har ikke fundet alle de her ting, siger... Den kolde Krig i Danmark 1945-1991", bliver han nu ifølge Information stævnet af journalisten Jørgen Dragsdahl.

Det vurderer idrætsprofessor Verner Møller, som i øjeblikket er i gang med at skrive en bog om WADA i samarbejde - Atleterne er ofre i et politisk spil, en kold krig, som vi troede for længst var forbi. Disse hackere gør det ikke for sjov. René Offersen.

RELATEREDE BØGER