Kold Krig I Højesteret - René Offersen - Bog

Kold Krig I Højesteret - René Offersen - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
3,71 MB
FILNAVN
Kold Krig I Højesteret - René Offersen - Bog.pdf
ISBN
4900109100840

BESKRIVELSE

none

- Den langt mere sobre PET-kommission havde adgang til nøjagtig det samme som Bent Jensen, og de har ikke fundet alle de her ting, siger... Den kolde Krig i Danmark 1945-1991", bliver han nu ifølge Information stævnet af journalisten Jørgen Dragsdahl. I januar 2007 omtalte Bent Jensen Dragsdahl som KGB-agent i Stævningen, som ifølge Information er sendt til Højesteret af Dragsdahls advokat René Offersen, kommer efter at byretten og... Advokat René Offersen, der førte sagen for Dragsdahl i Højesteret, er ikke overrasket over EMD's afvisning af klagen.

Frygt for kommunisterne, men primært for at en kernevåbenkrig ville føre til verdens... Rene Offersen understreger, at hverken han eller Jørgen Dragsdahl er bekendt med indholdet af PET-arkivet, men han betvivler alligevel modpartens påstande. - Den langt mere sobre PET-kommission havde adgang til nøjagtig det samme som Bent Jensen, og de har ikke fundet alle de her ting, siger... Den kolde Krig i Danmark 1945-1991", bliver han nu ifølge Information stævnet af journalisten Jørgen Dragsdahl.

RELATEREDE BØGER