Dine Tanker Former Dig - Og Din Krop - Sørren Jacob Eide Levin - Bog

Dine Tanker Former Dig - Og Din Krop - Sørren Jacob Eide Levin - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
11,86 MB
FILNAVN
Dine Tanker Former Dig - Og Din Krop - Sørren Jacob Eide Levin - Bog.pdf
ISBN
4918602815668

BESKRIVELSE

none

Bogen er en lille guide til de mennesker, der ligesom jeg selv, er interesseret i at være deres egen mester og selv tage styringen og ansvaret for deres liv, samt at formidle indsigter, til mennesker, som ikke til daglig, fokuserer så... Sørren Jacob Eide Levin. Meningen med denne bog er ikke at den skulle være særlig lang, men skal være en slags lille guide til de mennesker, der ligesom jeg selv, er interesseret i at være deres egen mester og selv tage styringen og ansvaret for deres liv, samt at formidle indsigter... Sorren Jacob Eide Levin.

Dine tanker former dig - og din krop. Takaisin hakutuloksiin. Bogen er en lille guide til de mennesker, der ligesom jeg selv, er interesseret i at være deres egen mester og selv tage styringen og ansvaret for deres liv, samt at formidle indsigter, til mennesker, som ikke til daglig Books on Demand.

RELATEREDE BØGER