Racisme - Helle Hinge - Bog

Racisme - Helle Hinge - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
3,46 MB
FILNAVN
Racisme - Helle Hinge - Bog.pdf
ISBN
6029261962491

BESKRIVELSE

none

Har vi lært af historien? beskriver den historiske baggrund for racisme og dens konsekvenser. Bogen gør rede for, hvordan racisme har udviklet sig fra fordomme til institutionaliserede former, og den beskriver de voldsomme følger, racisme kan have i sin yderste form med eksempler fra Holocaust, Rwanda og apartheid. Racisme er ét af de mest frygtede skældsord, der findes.

... Denne bog fortæller om forskellige former for kunst på kroppen ... Log ind Søg Bøger Racisme (Bog, Hæftet, Dansk) Af: Helle Hinge Racisme er en overbevisning om, at mennesker kan inddeles i racer og kulturer, som bør behandles forskelligt. Hvordan bliver min e-bog leveret? Hvordan læser jeg en e-bog? Hvordan er det med e-bøger og kopiering? Hvornår modtager jeg min bestilling? Jeg har ikke modtaget min bestilling? Pakker I bøger ind som gave? Hvad betyder ekspeditionsgebyr? ...

RELATEREDE BØGER