Ti Dage Der Rystede Verden - John Reed - Bog

Ti Dage Der Rystede Verden - John Reed - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
4,7 MB
FILNAVN
Ti Dage Der Rystede Verden - John Reed - Bog.pdf
ISBN
2075456836373

BESKRIVELSE

none

John Reeds bog 10 dage der rystede verden giver både baggrunden for oktoberrevolutionen 1917 og navnlig en aldeles enestående øjenvidneskildring af disse verdenshistoriske begivenheder i oktober og november. John Reed beskriver hvordan han oplevede revolutionen i Rusland fra september 1917 til begyndelsen af 1918. Forfatteren var selv en aktiv kommunist så man må Vladimir Lenin udtalte også efter bogen var udkommet at han gerne vil stå til at kende for hvad der bliver skrevet.

Forfatteren var selv en aktiv kommunist så man må Vladimir Lenin udtalte også efter bogen var udkommet at han gerne vil stå til at kende for hvad der bliver skrevet. I 1920 døde John Reed kort... Oktober - ti dage der rystede verden. nidottu, 2008.

RELATEREDE BØGER