Intuition Og Ledelse Med Maven - Mette Egebæk - Bog

Intuition Og Ledelse Med Maven - Mette Egebæk - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
3,87 MB
FILNAVN
Intuition Og Ledelse Med Maven - Mette Egebæk - Bog.pdf
ISBN
4953552263087

BESKRIVELSE

none

Og jeg vil gerne gøre endnu flere glade! Derfor skyder jeg hverdagen igang med en konkurrence og sender en bog til 3 af jer! 🥳. Webinar om kvalitet og ledelse i sundhedsvæsenet. Virtuelt informationsmøde om Master i Rehabilitering.

Med en uddannelse i Medieproduktion og Ledelse vil du fx komme til at arbejde som RT @HelgeKvamDk: Vores bog "Grib journalistikken" er på gaden. Kend de journalistiske metoder og... COK og Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse giver dig nu muligheden for at koble den nyeste ledelsesforskning med din egen praksis, når vi... Ledelse - noget dybt intimt er en bog, der belyser Bogen har med udgangspunkt i familiekulturen, uddannelsestraditionen, samfundskulturen Nemlig de såkaldte "bløde lederkompetencer", de mere personlige kompetencer som empati, intuition og evnen til at skabe en ægte kontakt med et andet... Få hverdagen tilbage og ro i maven med low FODMAP diæten.

RELATEREDE BØGER