Intuition Og Ledelse Med Maven - Mette Egebæk - Bog

Intuition Og Ledelse Med Maven - Mette Egebæk - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
6,61 MB
FILNAVN
Intuition Og Ledelse Med Maven - Mette Egebæk - Bog.pdf
ISBN
9394338527752

BESKRIVELSE

none

Varighed: 3 år. Med en uddannelse i Medieproduktion og Ledelse vil du fx komme til at arbejde som RT @HelgeKvamDk: Vores bog "Grib journalistikken" er på gaden.

Som maler kommer du derfor til at arbejde med alt fra indbrudsskader... Indenfor økonomi og ledelse giver uddannelsen dig forståelse og indsigt i organisation, ledelsesmæssige og økonomiske forståelse og indsigt i juridiske, ledelsesmæssige og økonomiske problemstillinger, samt mediejura i forbindelse med medieproduktion. Trenger du faglig utvikling eller inspirasjon? Sørg for et kompetanseløft som er relevant for deg og dine karrieremål. Du kan ta frittstående enkeltkurs eller et masterprogram (deltid).

RELATEREDE BØGER