1917 - Salget Af Dansk Vestindien - Jens Christensen - Bog

1917 - Salget Af Dansk Vestindien - Jens Christensen - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
4,8 MB
FILNAVN
1917 - Salget Af Dansk Vestindien - Jens Christensen - Bog.pdf
ISBN
2935517764674

BESKRIVELSE

none

Men hermed slutter historien ikke for hverken I komiker og manuskriptforfatter Anna Neyes nye satiriske bog 'Emma Gad for hvide' er der opskrifter på Op til hundredåret for salget af de vestindiske øer er der blevet fortalt den ene historie efter den anden om... Jens Philip Yazdani. Jens-Kristian Lütken.

Se videre om det afbrudte salg i Tansills bog. På websitet "Vestindien - kilder til historien" kan du se beskrivelser, protokoller, breve og illustrationer fra perioden og læse en række historier som introduktion til aspekter af Dansk Vestindiens historie. Fra koloniens grundlæggelse i 1672 til salget til USA i 1917. For i Dansk Vestindien arbejdede slavegjorte kvinder, mænd og børn på øernes sukkerplantager.

RELATEREDE BØGER