Mobning - Helle Rabøl Hansen - Bog

Mobning - Helle Rabøl Hansen - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
4,9 MB
FILNAVN
Mobning - Helle Rabøl Hansen - Bog.pdf
ISBN
8737906473882

BESKRIVELSE

none

Mobning handler ikke om onde børn, men om onde mønstre, som kan brydes. Helle Rabøl Hansen giver praktiske råd og undervisningsideer til lærere og pædagoger som møder mobbeproblemer i deres arbejde, f.eks.: Guidelines for den gode samtale med børn der mobbes. Helle Rabøl Hansen kan mobning påvirke elevers indlæring i skolen.

Nu er han taget tilbage til sin gamle folkeskole, Skovshoved skole i Gentofte for at tale med mobbeforsker Helle Rabøl Hansen om, hvad det er, der får os mennesker til... Dorte Marie Søndergaard og Helle Rabøl Hansen fra Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU) fortæller om mobbeforskningsprojektet eXbus og kommer med eksempler på, hvad mobning gør, og hvordan de voksne kan modvirke mistrivsel. Helle Rabøl Hansens måde at se mobning på bryder med en lang tradition for at se mobning gennem de individer, der mobber eller bliver mobbet. Men det er slet ikke sådan, vi bør forstå mobning, mener Helle Rabøl Hansen.

RELATEREDE BØGER