Stjernerne Blegner - Karl Bjarnhof - Bog

Stjernerne Blegner - Karl Bjarnhof - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
6,17 MB
FILNAVN
Stjernerne Blegner - Karl Bjarnhof - Bog.pdf
ISBN
5371640330254

BESKRIVELSE

none

Karl Bjarnhof. Bjarnhof skrev bogen Tango Jalousie om Jacob Gade og satte musik til en del af Poul Henningsens tekster. Erindringsbøgerne Stjernerne blegner, Det gode lys og Den korte dag er lang nok (1956-58) vandt mange læsere, med deres bevægende men usentimentale skildring af hans fattige opvækst og... Bjarnhof, Karl.

workTranslation. Biografi Karl Otto Anderson Bjarnhof, forfatter, der var søn af arbejdsmand Johannes Andreas Andersson og Ane Elisabeth Olufsson, voksede op i et fattigt hjem. Blandt hans værker er bøger som "Stjernerne blegner", "Det gode lys" og romanen "Den korte dag er lang nok" om livet i et blindeinsitut. P.S.

RELATEREDE BØGER