Dronninger Og Andre Kvinder I Danmarkshistorien - Palle Lauring - Bog

Dronninger Og Andre Kvinder I Danmarkshistorien - Palle Lauring - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
7,47 MB
FILNAVN
Dronninger Og Andre Kvinder I Danmarkshistorien - Palle Lauring - Bog.pdf
ISBN
8695098311314

BESKRIVELSE

none

Samling fra Simone Christensen • Sidst opdateret for 7 dage siden. Bog & idé har det bedste udvalg af biografier, selvbiografier og rejseerindringer til fordelagtige priser.

8K likes. Læs mere om de 'danske amerikanere' på danmarkshistorien.dk, og se artikler og pamfletter Som 17-årig valgte han at blive i Slesvig i stedet for som mange andre unge mænd at udvandre til Danmark for at undgå preussisk militærtjeneste, og... Palle Lauring (navneforandring 1925), forfatter og historiker, var søn af kommunelærer Kjartan Lauring Andersen (1876-1941) og Karen Fra hans historiske forfatterskab kan nævnes "Danmark fra oldtid til nutid", "Danmarks konger" og "Dronninger og andre kvinder i danmarkshistorien". Palle Lauring urodził się we Frederiksbergu.

RELATEREDE BØGER