Den Røde Hane: En Gammeldags Roman - Palle Adam Vilhelm Rosenkrantz - Bog

Den Røde Hane: En Gammeldags Roman - Palle Adam Vilhelm Rosenkrantz - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
5,39 MB
FILNAVN
Den Røde Hane: En Gammeldags Roman - Palle Adam Vilhelm Rosenkrantz - Bog.pdf
ISBN
4483404620758

BESKRIVELSE

none

Palle Rosenkrantz var grundet en oprørende handling fra en retsbetjent stærkt optaget af kampen mod den kriminelle retspleje, hvilket ses i flere af hans bøger inklusiv denne. "Den røde hane" er en semi-selvbiografisk skildring af livet som 2.byfogedfuldmægtig i Rødby på Lolland. Palle Rosenkrantz var grundet en oprørende handling fra en retsbetjent stærkt optaget af kampen mod den kriminelle retspleje, hvilket ses i flere af hans bøger inklusiv denne. Shop for Palle Adam Vilhelm Rosenkrantz at Walmart.com.

Palle Rosenkrantz udfolder her sin egen fortolkning af kristendommens opkomst. Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning. Palle Rosenkrantz (1867-1941).

RELATEREDE BØGER