Arven Efter Jane - Steen B..j - Bog

Arven Efter Jane - Steen B..j - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
10,44 MB
FILNAVN
Arven Efter Jane - Steen B..j - Bog.pdf
ISBN
1965927007369

BESKRIVELSE

Jane, en meget vanskelig teenager, har aldrende forældre. De har svært med at styre den temperamentsfulde datter. Jane pjækker en del fra gymnasiet og indgår derfor en aftale, med sine forældre og skolen, om et sabbatår som aupairpige i USA. Skæbnen vil dog at Jane efter nogle år uden livstegn, bliver slået ihjel i New York. Janes aldrende forældre som nu er meget syge, beder derfor Dansk politi om assistance til at finde deres datters morder. Ella og Ibsen flyver derfor til New York og får en kontaktperson i NYPD. Da Jane ikke var amerikansk statsborger og forældrene ikke pressede på for en opklaring, er mordet på hende straks blevet henlagt. Så Ella ogIbsen må starte fra scratch . Steen B. J. skriver behageligt og letforståeligt. Der er en fin balance mellem nutid og datid og når fortællingen veksler mellem Ella/Ibsen og Li-Mei, som har formidlingen af informationer til afdøde Janes forældre. Der er også en forbedring af skrivesilen i forhold til de to forrige bøger. Godt gået Steen.3 1/2 ??

Previously, from 2005 to 2013, she served as Canon Chancellor of Southwark Cathedral... Efter den sidste film var i kassen, begyndte forfatteren bag bøgerne, J. K.

Hvad enten det er til dig selv eller til en gave, har vi helt sikkert noget du kan bruge. Søger du billige bøger? Arven skal fordeles.

RELATEREDE BØGER