Den Amerikanske Samler - Niels Lillelund - Bog

Den Amerikanske Samler - Niels Lillelund - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
12,36 MB
FILNAVN
Den Amerikanske Samler - Niels Lillelund - Bog.pdf
ISBN
8824783710690

BESKRIVELSE

none

Kvindedrømmer, 1999 Rouletten, 1999 Besat til anden side, 2000 Den amerikanske samler, 2001 Manden der ville være sund: stræbsomme fortællinger, 2001 Alt lykkes i en gasovn: en... Vært og vinanmelder Niels Lillelund tager gennem vinsmagning og vinøse anekdoter lytterne med ind i små og store afkroge af vinens verden. Det mener vinskribent og -anmelder Niels Lillelund.

Det mener vinskribent og -anmelder Niels Lillelund. I et nyt afsnit af 'Hvad drikker Lillelund?' smager han på... I anden time smager vi os igennem en stribe julevine i storsnakkende selskab med tre dagblades vinanmeldere: Søren Frank, Niels Lillelund og Henrik Sten Andersen.

RELATEREDE BØGER