Fra Gandhi Til Greenham Common: Om Civil Ulydighed Og Ikke-Vold - Toni Liversage - Bog

Fra Gandhi Til Greenham Common: Om Civil Ulydighed Og Ikke-Vold - Toni Liversage - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
8,45 MB
FILNAVN
Fra Gandhi Til Greenham Common: Om Civil Ulydighed Og Ikke-Vold - Toni Liversage - Bog.pdf
ISBN
4970323474326

BESKRIVELSE

none

Formålet er ikke at nedbryde den demokratiske stat, men som mindretal at påpege, at respekten over for ens samvittighed i visse situationer står over respekten for loven • Civil ulydighed er sidste udvej, når andre muligheder... Hun anmelder overfaldet om morgenen, da hun har fået rapport fra skadestuen, hvor hun er blevet Og hun er, ligesom Iris, helt uforstående overfor, hvordan sagen endnu ikke kan være kommet - Den sag ligger lige til højrebenet, og jeg havde ikke forestillet mig, at det ville tage så lang tid, siger hun... Anmeld vold og voldtægt til politiet. Er du blevet udsat for vold, voldtægt eller et andet seksuelt Hvis du har akut behov for at komme væk fra hjemmet, har du mulighed for at flytte til et krisecenter.

Det er således en aktionsform, som et mindretal tager i brug Der ønskes en kritisk analyse af Toni Liversages tekst med særlig fokus på a) begrebet civil... Hvem havde barnet pligt til at se op til? Hvem er sine forældre og lærere, som kaldes guruer. Hvad er fx civil ulydighed, sultestrejke, boy cut og ikke-samarbejde? (Mahatma Gandhi blev myrdet af en hindu, som syntes, at hans tanke om ikke-vold var for blød over for Indiens muslimske indbyggere?) Civil ulydighed er et begreb, skabt for at retfærdiggøre selvretfærdigheden blandt individer, som ellers ikke ville være i stand til at kapere de pligter, som lovens rammer byder.

RELATEREDE BØGER