Et Muldskud I Havet - Sigurd Elkjær - Bog

Et Muldskud I Havet - Sigurd Elkjær - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
5,59 MB
FILNAVN
Et Muldskud I Havet - Sigurd Elkjær - Bog.pdf
ISBN
8776652104042

BESKRIVELSE

none

Sigurd Elkjær var uddannet lærer og arbejdede som sådan til han... Sigurd Elkjær maler et spændende portræt af en stærk kvindes skæbne, der bliver defineret af en stormfuld kærlighedshistorie, der byder hende megen lykke såvel som Handlingen blev videreført i "Et Muldskud i Havet" (1937) og "Landfast" (1938), så de tre bøger kom til at danne en trilogi. Sigurd Elkjær vandt i 1936 førstepræmien i en nordisk romankonkurrence med romanen "Mellem Hav og Fjord", som udspiller sig på en lille ø i Horsens Fjord omkring århundredeskiftet. Handlingen blev videreført i "Et Muldskud i Havet" (1937) og "Landfast" (1938), så de tre bøger kom til at danne en... Узнать причину.

Stå sammen om et hav uden affald. Kampagnen arbejder sammen med mange organisationer på at forebygge og fjerne affald i havet.

RELATEREDE BØGER