Fortællinger Af Grænselandets Historie - Marcus Lauesen - Bog

Fortællinger Af Grænselandets Historie - Marcus Lauesen - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
10,77 MB
FILNAVN
Fortællinger Af Grænselandets Historie - Marcus Lauesen - Bog.pdf
ISBN
1751030237163

BESKRIVELSE

none

Et område og en befolkning, der flere gange i historiens løb har været genstand for grænsekampe og uroligheder, men som også har sine helt... I "Fortællinger af grænselandets historie" går forfatter og sønderjyde Marcus Lauesen tæt på den særegne kulturhistorie, der knytter sig til dette område. Marcus Lauesen voksede op på Aabenraa-egnen i Sønderjylland inden genforeningen.

Jørgensens bog ved at bringe forskellige uddrag af Anmeldelse af 41 fortællinger om folk i fædrelandets historie på historie-online.dk. Historier, uanset om de fortælles gennem billedbøger, dans, billeder, regnestykker, sange eller mundtlig genfortælling, er en af vores mest fundamentale For eksempel arbejder Hilary Janks med børn og lærere om, hvordan fortællinger om flygtninge kan påvirke børnene opfattelse af flygtningene. Marcus Lauesen, 1907-75, dansk forfatter. Efter sin debut med digtsamlingen Guds Gøglere (1928) slog Marcus Lauesen igennem i 1931 med den store roman Og nu venter vi paa Skib, en psykologisk forfaldshistorie om et sønderjysk handelshus.

RELATEREDE BØGER