Himmelsengen : Noveller Om Sex For Unge - Maria Marcus - Bog

Himmelsengen : Noveller Om Sex For Unge - Maria Marcus - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
4,24 MB
FILNAVN
Himmelsengen : Noveller Om Sex For Unge - Maria Marcus - Bog.pdf
ISBN
4066692356087

BESKRIVELSE

none

Der er langt til Sengekant-filmenes mere åbenlyse erotik og sex, det er det pikante og det vittige... "Halskæden" indeholder otte noveller for unge om sex og forelskelse. Du kan blandt andet læse om Jacob, der bliver udnyttet af Ulla, om Niels, der ikke rigtigt kan finde ud af det med pigerne, og om Anders, der er forelsket i Line.

Maria Marcus skrev både skønlitteratur, faglitteratur og guidebøger om emner som sex, orgasme, kærlighed, dating... Det erotiske isbjerg. Om ulyst og nulyst i seksualiteten, Tiderne Skifter, 1999 Himmelsengen, noveller om sex for unge, Høst & Søn, 1979 Maria Marcus har desuden bidraget til flere antologier samt skrevet en række... Løjerne har deres kilde i en villa, hvor en ung greve skal holde læseferie, men det bliver under lagnerne, de fleste studier kommer til at finde sted, da tre unge sypiger dukker op.

RELATEREDE BØGER