Mor Med Migræne - Louise Krog Haagen - Bog

Mor Med Migræne - Louise Krog Haagen - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
7,1 MB
FILNAVN
Mor Med Migræne - Louise Krog Haagen - Bog.pdf
ISBN
7754292681620

BESKRIVELSE

none

Forfatterne bag er Louise Krog Haagen, der er jordemoder, og Gitte Hildebrandt... Migræne kan opdeles i to typer: Migræne med aura. Før selve hovedpinen har du fx synsforstyrrelser, halvsidige føleforstyrrelser eller lammelser, du er måske svimmel, har talebesvær, øjenmusklerne kan være lammet, og man kan have dobbeltsyn. Mor Med Migræne handler om at være mor til 2 børn, om et hektisk familieliv, om ægteskabet, min migræne, og om vores...

med., Gastroenheden, Medicinsk Sektion... Find stockbilleder af Mor med baby liggende på liggestol i HD og millionvis af andre royaltyfri stockbilleder, illustrationer og vektorer i Shutterstocks samling. Smuk kvinde afslappende læsning bog under solskygge parasol.

RELATEREDE BØGER