Anatomi Og Fysiologi - Egil Haug - Bog

Anatomi Og Fysiologi - Egil Haug - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
10,78 MB
FILNAVN
Anatomi Og Fysiologi - Egil Haug - Bog.pdf
ISBN
8639276425829

BESKRIVELSE

none

I løpet av studiet lærer du hvordan kroppen er bygd opp, fra den enkelte celle til de store organsystemene. Volumen, temperatur og det kemiske indhold af ekstracellulærvæsken skal holde indenfor snævre grænser for, at cellen kan fungerer. Redegør for negativ feedback mekanismen og giv et eksempel.

klassinger ved vgs. Halvårsenheten i anatomi og fysiologi gir en grunnleggende forståelse av menneskekroppens oppbygning og de ulike organsystemenes funksjon. I løpet av studiet lærer du hvordan kroppen er bygd opp, fra den enkelte celle til de store organsystemene. Volumen, temperatur og det kemiske indhold af ekstracellulærvæsken skal holde indenfor snævre grænser for, at cellen kan fungerer.

RELATEREDE BØGER